Beste evenementenlocatie

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Nooit meer!

Zeer slechte ervaring! We kozen voor de duurste offerte, met het gevoel dat het dan wel goed moet zijn. Prachtige locatie maar wat een enorme tegenvaller in de uitvoering. Het begon al op de dag ervoor. Wij zouden op een afgesproken tijdstip de bloemen verzorgen voor op tafel. Robin had gezegd dat we werden verwacht. Helaas, we stonden voor de deur en niemand wist er van. We voelden ons niet welkom! Ik heb nagevraagd: "we staan toch wel in de agenda voor morgen met 60 man?" Ja dat dan wel. Maar op de dag zelf liep het voor geen meter. De vaasjes stonden niet klaar! Het was niet bekend dat we de koffie de luxe hadden besteld. Petit four was niet aanwezig. Er werden wat lullige schaaltjes neergezet met restanten. Het zag er niet uit! Het koffierondje liep ook niet. Binnen no time stonden mijn gasten in mijn nek te hijgen dat ze al een half uur op koffie zaten te wachten. Reken maar dat je dan nerveus wordt. Mijn koffie werd steeds weggehaald door de gasten. Toen ik om mijn koffie vroeg kwam de ober letterlijk met 1 kopje alleen voor mij aanzetten. De koffie zou van de rekening gehaald worden. Daarna volgden de drankjes. We zagen teveel en te vaak legen glazen staan op de tafels. Een personeelslid was nieuw en riep dat steeds. Het was duidelijk dat ze niet bekend was in de horeca. Ze liet een blad drank over onze gasten vallen. De hapjes waren zo klein, niet zoals afgesproken! Glutenvrij niet geserveerd. De ober begon een half uur eerder dan afgesproken de tafels schoon te maken. Onze gasten maakten daar opmerkingen over. Hij liep met zijn overhemd uit zijn broek. Personeel was niet vriendelijk. Bij de nabespreking bleek dat Robin niet eens wist hoe groot de hapjes waren. De factuur stond voor de volledige offerte in de link. Aangeboden een hotelovernachting, diner en lunch en lage korting. Voelt als een sigaar uit eigen doos. Een dreiging met een incassobureau terwijl de factuur niet eens ontvangen is. Kortom: een nare ervaring en geen mooie herinnering!

13 jan 2023 T en P, Heemskerk


Geweldig!!!

Onze trouwdag was in de puntjes goed verzorgd. Overal werd aan gedacht of meegedacht. Onze gastvrouw (Judith) is een spontane, vrolijke en enthousiaste vrouw die je op je gemak laat voelen en altijd klaar staat. De locatie heeft niet veel woorden nodig, het spreekt voor zich. Prachtige locatie zowel voor een huwelijk in de zomer als in de winter. Gasten kunnen overnachten in het hotel en tot het einde genieten van het feest en dat op +/- 400 meter afstand. Wij raden Chateau Marquette zeker aan! In de toekomst komen wij op zijn tijd naar de locatie om onze trouwdag te vieren of gewoon om even lekker te genieten. Wij zijn zeer tevreden klanten :)

5 jan 2023 Brigitte , Heerhugowaard


Een topbruiloft om nooit meer te vergeten!

Via de Open Trouwlocatieroute zijn we voor het eerst in aanraking gekomen met de mogelijkheden van dit Chateau. Door de vele mogelijkheden van het Chateau, de prachtige zalen en bovenal de kundige en oprechte begeleiding vanuit de eventmanager was voor ons de keuze zo gemaakt. En zo geschiede! In december 2022 hebben wij onze bruiloft in een winters thema gevierd. Van sfeervolle vuurkorven tot aan de kerstversiering aan toe: de dag was prachtig en onwijs goed georganiseerd! We waren erg te spreken over de expertise vanuit de Marquette. Het meedenken vanuit de eventmanager en de creatieve ideeën hebben het geheel tot een ontzettend mooie dag gemaakt. Ook op de dag zelf (diner, ceremonie, receptie, feest) was alles goed geregeld en heb ik mij als bruid nergens druk om hoeven maken. Het enige minpuntje was dat de dag veel te snel voorbij ging haha! Ik zou deze locatie aan eenieder aanbevelen om te trouwen.

1 jan 2023 Elodie, Heemskerk


Gastvrij en een goede sfeer

We hebben ons Xmas diner georganiseerd bij het Chateau. Het contact met Lindsey om alles af te stemmen verliep fijn en er werd goed mee gedacht. Op de avond zelf heel netjes geholpen en er werd goed overlegt door de gastvrouw om aan alle wensen van de gasten te voldoen.

21 dec 2022 Els Greuter, Schiphol


Magisch!

Na een zeer warm welkom en vele, prettige gesprekken, waarin alles besproken kon worden, was daar onze dag. Alles werd in het werk gesteld om onze droomdag waar te maken. Wij hebben samen met al onze gasten ontzettend genoten op ónze dag op deze práchtige locatie! De foto's en filmpjes zijn magisch. Zeker een aanrader!

19 dec 2022 Jesse & Lotte, Beverwijk


Onze sprookjeswinterwedding klopte helemaal!

We hadden een thema: Sprookje. En we hadden een wens: Het moest een winterbruiloft worden. Voor de sneeuw en aankleding konden we zelf zorgen maar voor de locatie, het meedenken over een tijdschema, eten, overnachting en alle andere dingen waar je niet meteen aan denkt, hadden we een perfecte samenwerking met Judith. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en alles op alles gezet om er een succes van te maken. En dat is gelukt! Alles klopte, de prachtige bijna koninklijke locatie, het vriendelijke personeel, het heerlijke eten, de hotelovernachting met ontbijt en alles binnen het afgesproken budget. Wij waren heel enthousiast en onze gasten ook. Echt een aanrader!

16 dec 2022 Suus en Herman, Zuid-Scharwoude


Alles is perfect verlopen .

We hadden een super gezellig feest met een walking dinner , vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. De locatie is natuurlijk ook perfect .

15 sep 2022 Th Tuit, Heemskerk


Onze trouwdag werd bij Chateau Marquette een echt sprookje!

27 Augustus onze bruiloft gevierd bij Chateau Marquette na 2 jaar uitstel. Het was het wachten meer dan waard. Vanaf het eerste contact verliep alles zeer prettig en aan al onze wensen werd voldaan. Het personeel is heel flexibel en vriendelijk. Lindsey nogmaals bedankt voor je inzet je bent een topper. Op onze trouwdag was het prachtig weer en konden we de ceremonie in de avond buiten bij het prieel houden. De receptie op het terras en het feest was binnen in de Bloemenzaal en balzaal. Perfecte zalen 1 voor de dansvloer bij de muziek en 1 met de bar en zitjes. Wat bijzonder is aan Marquette dat we alle vrijheid kregen om de lokatie nog mooier te maken met aankleding voor ons themafeest een gemaskerd bal, waardoor onze dag echt perfect werd. Veel positieve reacties gehad van onze gasten, van personeel maar natuurlijk ook van de prachtige lokatie. Daarnaast hebben wij met 20 personen overnacht in het hotel wat echt super fijn was zo dichtbij. Wij kunnen iedereen aanraden om hier een knalfeest te geven.

6 sep 2022 Herman & Saskia, Beverwijk


Een geweldig sprookje!

Wij hebben op 17 juni 2022 onze bruiloft hier gevierd. Was was het geweldig! Het contact met de Wedding & Event organizers was vanaf het begin heel erg prettig. Ze denken heel goed met je mee tijdens de voorbereidingen en zijn enorm flexibel. De locatie zelf is prachtig! Wij hadden die dag prachtig weer en hebben alles buiten kunnen vieren. De ceremonie, receptie, diner en zelfs het feest. Alles was ontzettend goed verzorgd en het personeel/bediening was ook vriendelijk, professioneel en zeer attent! Kortom, onze dag was een sprookje en wij zouden het iedereen aanraden!

4 jul 2022 Stephanie en Michel, Zaandijk


Alles was perfect!

Wij hebben 30 mei 2022 onze bruiloft hier gevierd. Prachtige omgeving met hele mooie zalen binnenin het Chateau. De dag zelf verliep vlekkeloos. We werden goed ontvangen en alles werd in detail met ons besproken. Het personeel was heel aardig en professioneel. Al met al zeker een aanrader! Vooral voor mensen die van chique en elegant houden.

13 jun 2022 Manoah en Britt, Alkmaar


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group