Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Alles was perfect!

Wij hebben 30 mei 2022 onze bruiloft hier gevierd. Prachtige omgeving met hele mooie zalen binnenin het Chateau. De dag zelf verliep vlekkeloos. We werden goed ontvangen en alles werd in detail met ons besproken. Het personeel was heel aardig en professioneel. Al met al zeker een aanrader! Vooral voor mensen die van chique en elegant houden.

13 jun 2022 Manoah en Britt, Alkmaar


Geweldig

21 mei 2022 ons huwelijk gevierd. Gelukkig het hele chateau afgehuurd zodat er geen andere gasten binnen konden komen, dat adviseer ik iedereen. Het was werkelijk een sprookje, de ceremonie in de tuin bij het prieel, daarna de receptie op het terras. Het diner was goed verzorgd, heerlijke gerechten en top bediening. Ook op het feest kwamen we niets tekort, Het personeel was fenomenaal. Het chateau is zowel binnen als buiten ontzettend mooi en sfeervol.

28 mei 2022 Eric Rijgersberg, Spijkenisse


niet goed en niet slecht

Van 1 t/m 4 mei 2 kamers geboekt in het hotel. In kamer 51 en 52 erg veel lawaaihinder door afzuigkap bistro. 3 keer melding van gemaakt. Personeel is vriendelijk en kijken naar de oorzaak. Was erg storend voor de nachtrust en in de ochtend (6.00). Door de renovering van enkele kamers erg rommelig in de hal. Iigging is prachtig bij het kasteel. Misschien als alles achter de rug zou dit weer een verbetering zijn, maar nu was het niet top.

5 mei 2022 j van dijk, veenendaal


Prachtig en bijzondere trouwlocatie

Heel mooi Chateau! De trouwdag was onvergetelijk, met van start tot eind een bovengemiddelde goede service door het personeel. Een zeer sfeervolle ambiance en heerlijk eten! Zeker een goede ervaring en aanbevelingswaardig.

30 dec 2021 Emmely, Heemskerk


perfect verzorgd

Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd op Chateau Marquette, in een woord geweldig. Onze gasten werden netjes ontvangen in de hal met QR code en verder naar de bibliotheek begeleid. Daar stond alles klaar voor koffie met gebak, een drankje en later een uitgebreide lunch. De bibliotheek was ruim genoeg voor onze gasten, vanwege de corona regels. Alles was perfect verzorgd met zeer vriendelijk en attent personeel.

19 dec 2021 Jan en Mieke, Beverwijk


Wat een gastvrijheid in dit prachtige chateau

Wij hebben werkelijk een fantastisch galafeest beleefd op dit schitterende chateau. Alles klopte! Van de welkomstborrel tot aan lunch/feest, alles verliep gestroomlijnd, en het team was ten alle tijden vriendelijk, gastvrij en geduldig. We voelden ons meer dan welkom, en de reacties van onze groep waren lovend.

30 nov 2021 Monique, Utrecht


Fantastisch

Door het vervroegen naar 15.00 uur in verband met het sluiten om 20.00uur hebben wij het heel bijzonder gehad en was alles goed verzorgd aan tafel. Wil iedereen bedanken voor het geslaagde feest.

25 nov 2021 Nicolaas van der Jagt, Beverwijk


Van begin tot eind een feestje

Van moment tot binnenkomst tot dag later vertrek een feestje. Gasten voelden zich welkom en waren onder de indruk. Wij hebben ons van eerste bezoek tot vertrek thuis gevoeld. We komen graag nog eens terug voor een feest, diner of overnachting.

21 nov 2021 Joyce, Diemen


Fijne locatie met persoonlijke aandacht

Voor onze ledenvergadering hebben wij de Bloemenzaal gereserveerd met de bibliotheek voor het diner. Omdat vanwege de coronamaatregelen het aantal deelnemers afnam, werd het diner omgeboekt naar de prachtige Empirezaal. De voorafgaande contacten m.b.t. de reservering waren zeer plezierig en op de dag zelf liep alles prima naar wens. Onze gasten waren gecharmeerd van de locatie. Het diner was goed verzorgd en erg lekker. Bedankt! Graag tot een volgende gelegenheid.

18 nov 2021 Janneke, Amersfoort


Mooi feestje gevierd

Wij hebben het 50 jarige huwelijks jubileum van mijn ouders in kasteel Marquette gevierd. En dat is een mooi feest geworden. De entourage is prachtig, we hebben heerlijk te eten gekregen, alles was prima geregeld, kortom het was een succes. Ik wil even extra aandacht voor het personeel. Wat een geweldige mensen. Super gastvrij, ontspannen en heel erg vriendelijk. Zo vriendelijk, dat mijn dochter van 6 uiteindelijk liever met Franca (ik hoop dat ik het goed spel) mee wilde dan met ons naar huis. Wat werd er keihard gewerkt. Heel erg hartelijk bedankt daarvoor! Je realiseert het op het moment niet zo dat het personeel een flinke stempel kan drukken op het event/feest etc. En dat was in Marquette in positieve zin. Niets anders dan lof!!

11 nov 2021 Casper, Kaandorp


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2022 Relaxed Hospitality Group